Opłata za forum na kolejny rok - 09.26-09.27

Tinka07
Site Admin

Opłata za forum na kolejny rok - 09.26-09.27

Post autor: Tinka07 » ndz sie 30, 2026 3:30 pm

Drodzy Użytkownicy,

nasze forum działa nieprzerwanie od 2013 roku i od lat proszę o wsparcie w pokryciu kosztów związanych z opłatą domeny i hostingu. W ubiegłym roku udało się nam wyjść na prostą dzięki darowiznom czterech użytkowniczek, które dopłaciły połowę potrzebnej kwoty, a resztę pokryłam ja sama.

Niestety, nie mam już ani siły, ani chęci, aby ponownie prosić o wsparcie. Setki osób korzysta z forum, ale nikomu nie przyszło do głowy, żeby zapytać o jego utrzymanie i włożony przeze mnie i Inez wysiłek w jego organizację i utrzymanie. Koszt odnowienia na cały następny rok to dokładnie 937,42 zł, a pokrycie tej kwoty jest dla mnie dużym wyzwaniem. Chcę podkreślić, że forum to miejsce pełne cennych informacji i doświadczeń dla setek osób, i bardzo zależy mi, aby mogło dalej funkcjonować.

Forum wygaśnie mniej więcej w połowie września, jeśli nie znajdą się chętni do jego utrzymania. Jeśli jesteście w stanie wpłacić tę kwotę do 09.09.2026, z chęcią przedłużę usługę i forum będzie mogło dalej służyć wszystkim użytkownikom.

Jeśli nie, niestety, od tego momentu nie będzie możliwości korzystania z jego zasobów.

Dziękuję za dotychczasowe wsparcie i zrozumienie

Tinka
Nie jestem lekarzem weterynarii i moje porady na forum: koty cukrzycowe.pl nie zastąpią konsultacji ze specjalistą.