Czy przetrwamy kolejny rok? Nasze forum potrzebuje wsparcia
Re: Czy przetrwamy kolejny rok? Nasze forum potrzebuje wsparcia
Szkoda :(
Ogromne dzięki Tinko za to forum, mój słodziak dostał dodatkowe parę lat dobrego życia.
Ogromne dzięki Tinko za to forum, mój słodziak dostał dodatkowe parę lat dobrego życia.
Próbowaliśmy....
Chcialam bardzo podziękować za wiedze ktora zdobylam dzieki Tobie, ktorą mam nadzieje ze wykorzystam we wlasciwy sposob
Jednoczesnie jestem pod wielkim wrazeniem zaangazowania z jakim prowadzone bylo to forum.Stworzylas na prawde cos wielkiego.
Sciskam i pozdrawiam, Ann.
Chcialam bardzo podziękować za wiedze ktora zdobylam dzieki Tobie, ktorą mam nadzieje ze wykorzystam we wlasciwy sposob
Sciskam i pozdrawiam, Ann.
Tinka , prosze mi nie oddawac tych pieniedzy.Zycze sobie zebys je zachowala, niech to bedzie taka cegielka za wiedze jaka nam podariowalas.Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam 
Kochane Dziewczyny,
strasznie mnie zawstydziłyście
Nie mogłam dziś siedzieć spokojnie z tą świadomością, że 12 lat pracy pójdzie na marne i że wszystko zostanie zaprzepaszczone. Nie potrafiłam przestać o tym myśleć. Przeszłam do czynów i udało mi się dziś pożyczyć 400,00 zł na opłatę hostingu. Przelewy za domenę i hosting już poszły. Forum nie zniknie.
Joasiu, w takim razie przelewu zwrotnego nie będzie.
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję ogromnie za wsparcie
Tinka
strasznie mnie zawstydziłyście
Joasiu, w takim razie przelewu zwrotnego nie będzie.
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję ogromnie za wsparcie
Tinka
Nie jestem lekarzem weterynarii i moje porady na forum: koty cukrzycowe.pl nie zastąpią konsultacji ze specjalistą.
No to pracy
Pa
Tinka
Nie jestem lekarzem weterynarii i moje porady na forum: koty cukrzycowe.pl nie zastąpią konsultacji ze specjalistą.
Dziś przyszły faktury. Forumowicze i goście mają dostęp do forumowych treści przez następny rok. Muszę pomyśleć, jak to zorganizować, żeby w przyszłym roku nie było tak jak w tym. Kosztowało mnie to mnóstwo nerwów.
Pa
Tinka
Pa
Tinka